Tjänster

I fantasin är allt möjligt. Kom ihåg det!

Skrivpepp 

Tjänsten är individuellt inriktad och syftar till att du ska motiveras och känna dig manad till att skriva. 

Här får du möjlighet att bolla tankar och idéer, oavsett varit i din skrivprocess du befinner dig. Detsamma gäller genre. Du får möjlighet till tips och trix, övningar och en massa skrivpepp. 

Praktiskt

Vi ses via Teams/Zoom går igenom dina tankar, eller så pratar vi i telefon. Det bästa vore, om du har en text du vill diskutera, att du skickar den innan mötet (vi kommer överens om det innan avtalad tid) så hinner jag förbereda mig. 

Pris 

Startavgift 50 kr, därefter individuell prissättning utifrån tidsåtgången. Som styrs utifrån ditt behov.

Betalning sker via Swish (företagsswish)


Första kapitel-analys 

Upp till 10 000 ord. 

Pris 

550 kr inkl. moms. 

Manushjälp! Lektör!

Är till dig som skriver på en roman, dikt, novellsamling, eller bara skriver för att det är roligt och för att skrivandet är en läkande process. Vill du finslipa din text innan du skickar den till olika förlag eller skrivtävlingar? Eller vill du bara få ett första utlåtande om ditt pågående skrivande, då är jag rätt person för dig.

Du får ett uppriktigt och konstruktiv återkoppling på din text. Där jag går igenom dina styrkor och svagheter, karaktärer, dramaturgi och perspektiv.

Du får löpande kommentarer i text.

Pris
Startavgift 1 500 kr och därefter 5 öre (0,05kr)  per ord. 

Alla priser är inkl. moms.Copywriter! Content writer!

Det är en kreatör som arbetar med att skapa textinnehåll till exempel hemsida, kampanjer på sociala medier. Det kan också handla om att få hjälp att skriva en `hisspitch ́ för att sälja in din idé till ett bokförlag eller andra uppdragsgivare.

- Den senaste hisspitch jag gjorde åt en klient ledde till fyra olika bokkontrakt, samt baksidestext. Att det blev så lyckosamt tror jag beror på dialogen mellan mig och klienten. När vi båda var helt nöjda med uppdraget avslutade samarbetet.

En Copywriter kan även hjälpa till att sammanställa rutiner, checklistor, policy och mallar som kan vara avgörande för verksamhetens framfart. Med snygga, tydliga och illustrativa rutiner kan den som inte gillar rutiner och checklistor även ta sig an en sådan text enkelt. Vilket gynnar både dig och företaget positivt.

Pris
Startavgift 1 300 kr, därefter beroende på uppdraget karaktär kan avgiften variera. 

Alla priser är inkl. moms.

Coaching! 

Coaching utgår från `motiverande samtal´ (MI) som är en evidensbaserad samtalsmetod som syftar till att bli medveten om för och nackdelar med olika beteenden och val, på så sätt, förstärks motivering till förändring. Med fokus på nutid och framtid. Med syfte att bryta negativa tankemönster och våga fullfölja och tro på sig själv, att sina idéer och tankar är viktiga. 


Pris

500 kr per påbörjad timme. Samtalen sker via Zoom. 

Alla priser är inkl. moms.


Ångerrätt 14 dagar: läs mer på  "bokning."