Omdöme

"Så tacksam för Sofies. Tack vare henne, fick mitt manus mer liv, genom att jag fördjupade visa scener och fördjupade en av mina karaktärer. Sofie lägger sin själ i att göra manuset hon läser till det bästa det kan bli. Jag älskade även att hon lyfte saker hon gillade extra, att man får följa hennes tankar genom manuset och det på grund av hennes kommentarer som finns genom hela manuset. Det peppade mig extra och gjorde mig ännu mer sugen på att jobba på mitt manus. Som sagt jag rekommenderar Sofies tjänster och du vill fördjupa och utveckla ditt manus till det bästa det kan bli."

- Paulina Ny,

författare 

"Sofie delade med sig av en otroligt grundlig första kapitel analys. Det var tydligt att hon läst texten noga och verkligen funderat igenom vad hon ville ha sagt, både i analysen och sina tankar kring min text. Otroligt peppande kommentarer, motiverande frågor och kloka funderingar. Jag kan varmt rekommendera att anlita Sofie!"

- CN Persson, författare


"Sofie erbjöd sig att läsa igenom de första femtio sidorna och hennes återkoppling gjorde att en sten från bröstet släppte och jag vågade skicka in manuset till förlag. 


Hon hade inga synpunkter på storyn i min berättelse och gav mig feedback att den hade driv och var fängslande. Jag fick inte direkt något nedslag på gestaltning eller språkbruk och Sofie hade lyckats plocka ut saker i texten som jag hade försökt dölja. Hon hade dessutom lyckats få en korrekt uppfattning av huvudkaraktärerna på dessa korta sidor så hon är otroligt skicklig på att hitta vikten i detaljerna men även läsa mellan raderna. 

Sofie uttrycker sig på ett sätt så att "författaren" inte blir knäckt utan stärker ens egna känslor kring manuset. Jag är otroligt glad att Sofie läste och återkopplade! Nu håller jag tummarna att förlagen också vill läsa mer, men även om de inte vill det så kommer återkopplingen Sofie gav mig göra att jag känner mig nöjd med mitt manus ändå."

- Sofia  Hjärtberg


"Sofie har arbetat med mitt manus och gjort mer än vad hon egentligen behövt.Hon har visat ett skicklig och professionell utfört arbete och jag är så otroligt tacksam! Hon har peppat och lyft upp mig som författare på en helt ny nivå, som fått mig att tro på mig själv när jag varit osäker.


Hon har under hela tiden hon haft mitt manus delgett mig med små detaljer om hur det går och låtit mig vara delaktig.
Jag kommer anlita henne till alla mina manus framöver med vetskap om att jag får ut det bästa möjliga för att mitt skrivande ska bli komplett! 


Stort tack Sofie ännu en gång"

 

- Jenny Larsson

"Sofie har läst mitt manus och gett mig fin respons. Hon har sett karaktärerna, dislogerna och helheten. Hon har även gett mig tips och förslag på hur jag kan utveckla mitt manus.

Stort tack Sofie!"

- Helena Stenros

"Sofie Spaanheden har gett mig värdefull input som jag har med mig <3 Tack, tack tack. Nu känner jag mig så pepp att påbörja nästa redigeringsrunda!!"

- Emmy Zettergren

"Wow, supertack för feedbacken. Du är verkligen en pärla"

- Sargon De Basso, författare

"Har just läst igenom din fina feedback och är helt tårögd. Tack så hjärtligt mycket! <3 Lustigt att du ville veta mer om X, jag har faktiskt börjat på bok två som just blir X bok."

- Kristina Suomela Björklund, författare


"Att samarbeta med Sofie Spaanheden var ett sant nöje. Svarar på frågor gällande vårt uppdrag landade rätt och snabbt. 
Ett överläggande med Sofie gav ny inblick i hur resultatet skule te sig i sin slutversion. Resultatet blev över förväntan, där vi som kund fick långt utöver det vi önskade. 


Bonusmaterial, feedback och tips vad gäller våra kommande projekt ser vi som ett tillmötesgående och kundvänligt sätt. Vi ger henne bästa tänkbara rekommendationer"

Per Andie & Snezana Lindskog, författare

*Omdömena är tagna i sin helhet!