Din Titel

Din Titel

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.

1:1 samtalscoach

Coachning, personlig utveckling & självkärlek

Jag är genuint nyfiken på att utvecklas tillsammans med andra och se andra utvecklas.

Livet drabbar oss alla vare sig vi vill eller inte. En del är bättre rustade för kriser medan andra behöver en hjälpande hand. Den enkla förklaringen till vad det beror på är att vi människor är olika. Det finns inget rätt eller fel, det är bara så. Vi är olika och har olika strategier. En del har strategier medan andra inte har. En del har strategier som till slut inte är hållbara och behöver hjälp att hitta nya vägar att hantera livet på. 

Genom coachning, självkärlek & personlig utveckling fokuserar jag på helheten. Där jag utgår från vem du är och vad du bär med dig som kan påverka din resa framåt. Ju mer du lär känna dig själv desto lättare blir stegen mot det du eventuellt vill förändra eller förhålla dig till. Jag utgår helt enkelt från vem du är och vad som format dig som värderingar och normer för att kunna utvecklas personligt.

Ett första steg är att bli medveten om vem du är kroppsligt & själsligt.

Frågor du kan ställa dig för att öka medvetenheten är

 • Är jag snäll mot min kropp? Andas jag rätt? (vi  andas in genom näsa och ut genom näsan, djupa andetag som får magen att höjas och sänkas. Andetagen är tysta, avslappnade och rytmiskt)
 • Gör jag det jag mår bra av?
 • Ställer jag rimliga krav på mig själv?
 • Får jag tillräckligt med vila och återhämtning?
 • Vad säger jag till mig själv?

 • Har du tankar som du inte riktigt vet vad du ska göra med?
 • Har du en synopsis/första kapitel som du behöver bolla?
 • Personliga dilemman?
 • Behöver hitta strategier för att nå uppsatta mål/drömmar?
 • Relationer?
 • Utbildning?
 • Kommunikation och lärande verktyg för förändringsarbete.
 • Bygger på respekt och nyfikenhet för andra människor och deras utveckling.
 • Coachning är roligt och inspirerande eftersom metoden ger utrymme för varje individuell utveckling och vad som är bäst för just dig.

Pris

Första samtalet 45 min/250 kr

Fortsatt bokade samtal 60 min/500 kr

Samtalspaket 3 samtal á 60 min/1300 kr

Samtalet kommer ske via Zoom/teams och vi kommer överens om dag och tid som passar. 


Alla priser är inklusive moms

- Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig! 

KUNDOMDÖME

Först var jag tveksam men Sofie har visat mig att det går att förändra sitt förhållningssätt till livet och hitta verktyg för att hantera vardagen. Kan varmt rekommendera Sofie.

Lina Andersson

Personlig coachning

Sofie är inlyssnade där jag kände mig hörd och respekterad. 

Hasse Lindskog

Personlig coachning 

Coachningen gav mig verktyg att hantera stressen och arbetet på ett bra sätt. Sofie är inlyssnade med ett bra bemötande vilket gjorde att jag vågade öppna upp mig och få hjälp med mina negativa tankar. Jag fick också en lista med saker jag kan göra för att må bättre och för att applicera mina nya verktyg i vardagen. Jag rekommenderar Sofie för att hon är positiv, klok och inlyssnade. 

Stina Nilsson

Personlig coachning